OPEN DAG CULTUUR & MUZIEK

Datum/Tijd
21/05/2017
14:00 - 17:00

Zondag 21 mei 2017
11.00 – 12.00 uur Kinder improvisatie theater voorstelling
14.00 – 17.00 uur

Open Dag Cultuur & Muziek

Zondag 21 mei is het weer zover: van 14:00 uur tot 17:00 uur wordt het weer super gezellig en de toegang is gratis! (hapjes en drankjes niet)
Voor de kinderen van 4 t/m 8 jaar verzorgt Papaver4Kids een (gratis) improvisatie theater voorstelling van 11:00 uur – 12:00 uur; kom op tijd want vol = vol!

Vanaf 14:00 uur is er live muziek, vertellen onze exposanten over hun kunst, kun je een cartoon of portret van je laten maken, genieten van een hapje en drankje en gezellige sfeer.

Vier keer per jaar stelt Wijkcentrum Overdie zo haar deuren open voor iedereen die houdt van ons wijkcentrum, van cultuur, muziek en gezelligheid of die gewoon eens wil kijken en ervaren wat er allemaal gebeurt en mogelijk is in Wijkcentrum Overdie.
De jonge enthousiaste band “We Zijn Zo Gewoon Gebleven” vormt de aangename muzikale basis van de middag, aangevuld met Jos Kuys. Zij bieden naast hun eigen optreden ook een open podium voor enthousiaste muzikanten die hun bijdrage willen leveren (een piano is beschikbaar) aan deze middag: voor de wijk, door de wijk. De Franse chansonnier Edouard, ook van Hollandse markten thuis, is de muzikale hekkesluiter van de dag.

Marco Heynen van “Best Gezellig Party Catering” verzorgt geheel belangeloos (!) de heerlijke hapjes (ook Halal). De bescheiden opbrengst van de drankjes en hapjes zijn een welkome bijdrage voor het voortbestaan van het wijkcentrum.
De aanwezige kunstenaars die hun werken graag laten zien en toelichten zijn deze keer 
Jos Kuys, Baukelien Kooistra, Paulien Kruyshaar , Stuart Dayus en Matthe Goedhart.
Arno Rollenberg zorgt met zijn fraaie lichtbeelden weer voor een extra sfeervolle ambiance. 
Chris Duijnmeijer maakt (tegen vergoeding) graag cartoon of portret van u.

Tot zondag!

Inschrijven