Organisaties

22 juli 2016

Bibliotheek Kennemerwaard

Bibliotheek Kennemerwaard is een ambitieuze organisatie, ontstaan uit een fusie van de bibliotheken Alkmaar, Bergen, Castricum en Heerhugowaard. We leveren betrouwbare en blik verruimende informatie en zijn lokaal een onmisbare partner voor leesbevordering, educatie en maatschappelijke initiatieven. Ook bieden wij een aantrekkelijk podium voor cultuur, ontmoeting en debat. 

Klik hier voor de openingstijden.

Humanitas Noord Kennemerland

humanitas

Humanitas afdeling noord-kennemerland

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; we hebben ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: ‘Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.’

Speel-o-theek Alkmaar

Welkom bij Speel-o-theek Overdie

Bij Speel-o-theek Overdie kunt u speelgoed lenen voor kinderen van 0 tot en met 99 jaar. U kunt speelgoed lenen voor uw kinderen, voor u zelf, voor de kleinkinderen of voor de oppaskinderen. Daarnaast is het mogelijk om speelgoed te lenen voor een (verjaardags-) feestje.

Openingstijden:
Maandag: 09:30 – 10:30 uur
Woensdag: 14:00 – 15:30 uur
Vrijdag: 19:30 – 20:30 uur

Zaterdag: 10:00-12:30 uur
3 februari
3 maart
7 april
2 juni
7 juli

De speel-o-theek is de volgende dagen gesloten:
maandag 27 februari t/m vrijdag 2 maart: voorjaarsvakantie
maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei: meivakantie
maandag 2 april: tweede paasdag
maandag 21 juni: tweede pinksterdag