Projecten Sociaal Cultureel Werk​

VROUWenKRACHT
VROUW EN KRACHT is een initiatief van vrouwen die er voor elkaar willen zijn. Wij geven elkaar steun bij de taken waarvoor we dagelijks staan. Ook werken we samen aan het verbeteren van onze sociale en economische positie. VROUWenKRACHT wil een brug slaan tussen thuis zitten en actief deelnemen aan de samenleving. De mogelijkheden, kwaliteiten en talenten van vrouwen staan centraal. Vrouwen ontmoeten elkaar en gaan samen met elkaar aan de slag om zaken, die voor hen belangrijk zijn, te realiseren. 

Bel naar 06-45003533 of mail naar vrouwenkrachtalkmaar@gmail.com.

Informatie: www.vrouwenkrachtalkmaar.nl

WELZIJN OP RECEPT
Na een ingrijpende gebeurtenis of verandering kan alles gewoon tegenzitten. Dan is het lastig om zelf je draai weer te vinden. Bij bepaalde klachten, zoals slapeloosheid of depressiviteit, neem je wellicht contact op met je huisarts. De huisarts kan jou dan verder helpen door je bijvoorbeeld te verwijzen naar een gespecialiseerde hulpverlener. Hij kan ook een recept “Welzijn” uitschrijven.
Wat is een Welzijnsrecept? Samen met een medewerker van “Welzijn op recept” kijk je wat nodig is om weer in je vertrouwde ritme te komen. In dit welzijnsgesprek ga je op zoek naar een passende activiteit en invulling van de dag. Je kunt denken aan een activiteit uit de thema’s, die in de stappen hiernaast staan vermeld. Het gaat om de mogelijkheden, die op dit moment bij jou passen. En misschien wil je zelf iets doen of vrijwilliger worden? Kortom, Welzijn op recept is dat duwtje in de rug, waardoor je weer energie krijgt. Dat is Welzijn op Recept

naar

home

pagina

naar

Sociaal

Cultureel Werk