Horeca

Wijkcentrum Overdie Horeca

In ‘de Huiskamer’ van Wijkcentrum Overdie bent u van harte welkom, voor een kopje koffie, thee, of een drankje. In onze sfeervolle ontmoetingsruimte kunt u samen met uw wijkbewoners even bijpraten, een krantje of tijdschrift lezen.

Ook kunt u bij ons terecht voor de complete verzorging van uw

lunch
brunch
high-tea
dinerbuffet
recepties
borrelarrangement
feestarrangement

Van maandag tot/met vrijdag van 12.00 tot 13.30 uur kunt u in het Wijkcentrum terecht voor een overheerlijke en betaalbare lunch.
Op maandag koken deelnemers uit de wijk  ’s ochtends gezamenlijk een originele en gezonde lunch, waarna ze onder de middag heerlijk genieten van de vers bereide gerechten. Twaalfuurtje is een initiatief van de wijkbewoners.

De andere dagen hanteren wij onderstaande lunchkaart. De soep van de week is van verse groenten enatuurlijk huisgemaakt, Iedere twee weken staat er een ‘andere’ soep op het menu.
 Heeft u speciale wensen: laat het ons alstublieft tijdig weten. Komt u met een groep, dat horen we graag bijtijds.

Lunchkaartje wijkcentrum

Overdie Schept op

Maandag lunch Twaalfuurtje

Elke vrijdag verzorgen vrijwilligers uit de wijk een heerlijk 3-gangendiner voor wijkbewoners. Samen genieten we van een wekelijks wisselend menu, dat de maandag ervoor per mail bekend wordt gemaakt. Tijdens Overdie Schept Op eten we samen, en is er uitgebreide gelegenheid voor ontmoeting.

Met zo’n 50 gasten per week, kunnen wij helaas op dit moment geen nieuwe gasten ontvangen. Bent u geïnteresseerd in Overdie Schept Op en wilt u graag een plekje op de wachtlijst?
Stuurt u dan een e-mail naar sophie-scw@thuisinoverdie.nl. 

logo RestovanHarte

Iedere dinsdag bent u vanaf 17:30 uur welkom bij het diner. Deze middag wordt verzorgd door Resto VanHarte.
Reserveren online: 
www.restovanharte.nl of via 0900-900 30 30

naar

home

pagina

naar

aktiviteiten

overzicht