VVAO

Dag/Datum/Tijd
2023
Woensdagavond 22 november – 19.30-22.00 uur

Zaal: Don Bosco-, Oker-, Rode of Paarse zaal

VVAO-themabijeenkomsten
De VVAO is al ruim 100 jaar hét leidend kennisnetwerk voor ambitieuze, hoogopgeleide, sociaal betrokken vrouwen. De afdeling Noord-Holland-Noord biedt vrouwen al meer dan 50 jaar de gelegenheid om elkaar tijdens een verscheidenheid aan activiteiten te ontmoeten. Binnen de afdeling Noord-Holland-Noord zijn momenteel 160 vrouwen actief in de verschillende kringen die onze afdeling rijk is. Tijdens de kringbijeenkomsten en bij de activiteiten op afdelingsniveau bestaat de gelegenheid om elkaar te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Er is veel aandacht voor culturele en sociale activiteiten, zoals in literaire, biografie-, museum- en wandelkringen, een bridge-, filosofie- of toneelkring.

Ieder jaar kiezen we een thema en rond dit thema verzorgen we zeven lezingen in het Wijkcentrum Thuis in Overdie. In 2023 is ons thema De wereld van morgen.

Nadere informatie over het programma en de avonden en middagen is hier te vinden. De thema-avonden in het Wijkcentrum Overdie zijn verspreid over de avonden en middagen van de week, zodat er voor belangstellenden altijd wel een gelegenheid is om een lezing bij te wonen. Deelname is gratis, introducees zijn van harte welkom. Online aanmelden vóóraf bij de afdeling Noord-Holland-Noord van de VVAO is noodzakelijk. Stuur daarvoor een e-mail naar noord-holland-noord@vvao.nl met je naam, e-mailadres en de datum van de lezing.

Informatie 
Voor meer informatie kun je kijken op onze
afdelingswebsite www.vvao.nl/afdeling/17/noordhollandnoord.
Je kunt ook contact opnemen met de VVAO NHN, 
noord-holland-noord@vvao.nl

Jaarprogramma VVAO, afdeling Noord-Holland-Noord 2023

Thema De wereld van morgen

Zaterdagmorgen 30 september

Bedrijfsbezoek met rondleiding aan het zadenveredelingsbedrijf Bejo. Deze multinational met wereldwijde vestigingen is toonaangevend in veredeling, productie en verkoop van groentezaden.
Trambaan 1, 1749 CZ Warmenhuizen,
aanvangstijd 10.30 uur 

Woensdagavond 22 november

Frans Feldberg zal ingaan op de impact van digitale innovaties in het algemeen en (big) data en Artificial Intelligence (AI) in het bijzonder. Frans wil zijn publiek graag inspireren met aansprekende voorbeelden, o.a. over AI in de medische zorg en concrete business cases. Wijkcentrum Thuis in Overdie Alkmaar, 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur 

Vrijdag 15 December 2023
organiseert postcodegroep Purmerend de Kerstbijeenkomst 

De viering, opgeluisterd met zang en orgel en een lezing van de schrijfster Conny Braam vindt plaats in de protestantse kerk in West Grafdijk, Graftdijkplein 3. 

naar

home

pagina

naar

aktiviteiten

overzicht